[Responsabilitat Global] Propers esdeveniments - Novembre 2023

 

[ca] Si no veus correctament aquest butlletí: Versió català NOVEMBRE 2023

Responsabilitat GlobalAquest butlletí mensual té per objectiu ajudar a promoure la cultura de la Responsabilitat Social en empreses i organitzacions

Sessió: Què és, com es gestiona i què pot aportar a l’excel·lència el propòsit empresarial?

  • El proper 23 de novembre tindrà lloc la sessió virtual Jornada “Què és, com es gestiona i què pot aportar a l’excel·lència el propòsit empresarial”
  • Respon.cat organitza una sessió oberta a les empreses sobre el propòsit empresarial per aportar recursos de coneixement i les millors pràctiques.
  • Durant la sessió comptarem amb Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, i Sílvia Agulló Gimeno, directora de negoci responsable i reputació de DKV Assegurances, que parlaran de propòsit empresarial des de la metodologia teòrica i el coneixement pràctic.

Apunta't el proper dijous a la sessió


També per a empreses no membres de Respon.cat. Es tracta d’una sessió de tres hores en format online que s’emmarca en el Programa de formació en RSE gratuït per a les empreses membres. Per a les empreses no membres cada sessió té un cost de 50€.

Aquesta acció pretén fomentar que les empreses compromeses integrin un sentit de propòsit i s’orientin al triple impacte, en línia amb el Manifest per una Economia amb Propòsit.
  • 23 novembre
  • ⏰ 9.00h
  • Virtual
 
Inscripcions obertes
 
Articles i reflexions
 

He tornat a l'Avenc de Tavertet, un hotel rural extraordinari, per celebrar els 25 anys de l'inici de projecte

Aquest cap de setmana he tornat a anar a l'Avenc de Tavertet. És un apart-hotel rural, situat en un espectacular paisatge natural sobre cingles, entre boscos i camps. Es va comprar la masia en estat ruïnós el 1997 amb la intenció de rehabilitar-la com a habitatge familiar, però...

 

 

 

Mal reciclatge a la GastroFest a Vilanova i la Geltrú

He anat al GastroFest i m’ha agradat tastar productes elaborats per establiments locals amb productes de km0. El Museu del Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú és un magnífic espai! Malgrat que l’esdeveniment remarca l’opció de sostenibilitat, he de fer notar una nefasta gestió dels residus, que explico tot seguit...

 

 

 

 

La festa de Xarxanet: el portal associatiu de Catalunya celebra 20 anys

Josep Maria Canyelles intervindrà a l'acte com a impulsor de la iniciativa, quan al 2003 dirigia l'Institut Català del Voluntariat (INCAVOL). Canyelles: serà el moment d'explicar-ne les anècdotes, les intencions, els èxits i les dificultats.

  • 23 novembre, 18.30 h
  • Sala Cotxeres Palau Robert

 

Cap a un futur sostenible: Agenda 2030 i contribució de les empreses catalanes als ODS [JORNADA 28 novembre]

La jornada comptarà amb la participació de Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat. L'estudi mostrarà la implicació empresarial en els ODS.


DATA: dimarts 28 novembre 2023.
HORA: 11.00 a 13.00h.
FORMAT HÍBRID
Presencial: Seu d'ACCIÓ (Passeig de Gràcia, 129, Barcelona).

 

 

RESERVA D’AGENDA | 24 gener Gala de lliurament dels Premis Respon.cat 2023

El 24 de gener de 2024 a les 18.00 h tindrà lloc la Gala de lliurament dels Premis Respon.cat 2023 de reconeixement a l’RSE a Catalunya. Aquest 2024, Respon.cat celebra el 10è aniversari.

 

Josep Maria Canyelles participa a la Jornada “El poder dels negocis amb propòsit” organitzada per la UOC

La UOC, organització membre de Respon.cat, organitza la Jornada “El poder dels negocis amb propòsit” en el marc del Cicle Reptes. Josep Maria Canyelles i Pastó, coordinador de Respon.cat, participarà en la taula rodona d’aquesta jornada per presentar la gestió responsable com un model d’economia que està guanyant protagonisme en l’actualitat.


DATA: dimecres 29 de novembre
HORA: 18.30h
LLOC: Seu de la UOC a Salt, Factoria Cultural Coma Cros, carrer Sant Antoni, 1, 17190 Salt
 

[VÍDEO] Intervencions a la jornada sobre món local i ODS

Josep Maria Canyelles (Vector5) intervé a la taula rodona sobre implicació dels municipis en l'Agenda 2030 i els demana un enfocament intern més transversal i també l'obertura a generar serveis i equipaments compartits sobretot entre ajuntaments petits.