[Responsabilitat Global] Dia Internacional de la Llengua · Febrer 2015


 

Si no veus correctament aquest butlletí:  |  Si no ves correctamente este boletín:
Versió en català FEBRER 2015 |  Versión en castellano FEBRERO 2015
\"\"

Aquest butlletí mensual té per objectiu ajudar a promoure la cultura de la Responsabilitat Social en empreses i organitzacions

21 de febrer, Dia Internacional de la Llengua

Cada 21 de febrer, des de l' any 2000, es commemora a tot el món el Dia Internacional de la Llengua Materna amb l’objectiu de fomentar la importància de la diversitat lingüística i el plurilingüisme.

Aporto dos materials audiovisuals sobre RSE i llengua, una conferència en castellà feta en una jornada al País Basc, i una entrevista en català feta com a material docent de la UOC:

 
 
 
 
 
 
 
Data de publicació: 25 maig 2012
Entrevista amb Josep M. Canyelles sobre RSE i llengües per al Postgrau en Gestió de la Diversitat Lingüística i Cultural.Data de publicació: 29 nov. 2011
2011-11-17 30+10 mintegia.Josep Maria Canyelles, Responsabilitat Global

Entrades anteriors sobre el Dia Internacional de la Llengua:

Entrades sobre llengua dels darrers dos anys... [llegir més]

 
 

2015, Any Europeu del Desenvolupament

 
EYD 2015La Unió Europea ha declarat el 2015 com a Any Europeu del Desenvolupament, que se celebrarà sota el lema ' El nostre món, la nostra dignitat, el nostre futur'. Coincideix, a més, amb la data límit per al compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·leni (ODM).
 
L'objectiu de l'Any Europeu del Desenvolupament és augmentar la conscienciació dels ciutadans europeus sobre el paper que juga la UE en el desenvolupament internacional i en la resposta als reptes globals, alhora que animar-los a comprometre's i a participar de forma activa en el desenvolupament internacional i en les accions de l'Any Europeu.

A més, el 2015 és l'any fixat per assolir els objectius del Mil·lenni i el moment en què els debats a escala mundial hauran de convergir en un marc d'actuació únic per a l'eradicació de la pobresa i el desenvolupament sostenible en l'Assemblea General de l'ONU que tindrà lloc el setembre. També és l'any en què es decidirà un nou acord internacional sobre el clima en la Conferència del Canvi Climàtic de les Nacions Unides a París.